Haberler
Gastronomi Kongresi Özet Bildiriler Kitabı
Gastronomi Kongresi Özet Bildiriler Kitabı indirmek için tıklayınız... ...
513 Kiloluk Türk Baklavası Guinness Rekorlar Kitabına Girdi
Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün de destek verdiği Travel Expo 2018 Turizm Fuarı ve Gastronomi Zirvesinde dünyanın en büyük baklava rekoru kırıldı. Tek seferde ve tek tepside 513 kilogram olarak hazırlanan Türk Baklavasının y...
"Baklava Rekoru" Dünya Basınında
22-25 Mart 2018 tarihlerinde Ankara'da düzenlenen Gastronomi Zirvesi kapsamında gerçekleşen "Dünyanın En Büyük Baklavası Rekoru" ulusal ve uluslararası basında yer aldı.  Haber linklerinden bir kısmı: Washington Post: ht...
Atölye Günleri
...
Şef Firkan Gülaydın Söyleşisi Düzenlendi
Şef Firkan Gülaydın bölümümüzün ve Gastronomi ve Kültür Topluluğu'nun konuğu olarak öğrencilerimizle buluştu. ...
3. Ankara Marka Festivali'ndeydik
3. Ankara Marka Festivali'nde Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak üniversitemizi temsil ettik. Moleküler mutfak uygulamaları ile Yrd.Doç.Dr. Mustafa Aksoy, Arş.Gör. Alper Işın, Arş. Gör. Kadir Çetin, Arş. Gör. Mehmet Kız...
İlk Kadın Master Chef Bölümümüz Öğrencileri İle Söyleşide
Detaylı bilgi için:  http://www.milliyet.com.tr/usta-sef-sedef-kivanc-ogrencilerle-soylesti-ankara-yerelhaber-2460524/ http://www.aktifhabergazetesi.com/haber/11837/turkiyenin-ilk-kadin-master-chefi-sedef-kivanc.html ...