Haberler
Uygulama Derslerimizden Örnekler
Bölüm başkanımız Prof.Dr. Fügen DURLU ÖZKAYA'nın hocalığını yaptığı Ekmek ve Unlu Mamuller dersinden bazı uygulama örnekleri:   ...
Bölümümüzde Ekmek Workshop'u Düzenlendi
8 Kasım 2017 tarihinde, bölümümüz uygulama mutfağında, Bonelli firmasının desteği ile Mine ATAMAN tarafından ekmek workshopu düzenlenmiştir.   ...
Tarsus Gastronomi Günleri
3-5 Kasım 2017 tarihinde düzenlenen Tarsus Gastronomi Günleri'ne, bölüm başkanımız Prof.Dr. Fügen DURLU ÖZKAYA, fakültemiz öğretim üyeleri Yrd.Doç.Dr. Ece KONAKLIOĞLU, Yrd.Doç.Dr. Murat KIZANLIKLI ile Şef ve Öğr.Gör. Esat ÖZATA kat...
Bölümümüzde Çikolata Workshop'u Düzenlendi
27.10.2017 tarihinde bölümümüz uygulama mutfağında Şef Zeynep Karahan tarafından, bölümümüz öğretim elemanlarının katılımıyla çikolata workshopu düzenlenmiştir. ...
Uluslararası Ekmek Festivali'ne Katıldık
13-15 Ekim 2017 tarihinde Ankara'da düzenlenen Uluslararası Ekmek Festivali'ne katıldık. ...
Bölümümüzde Düzenlenen Seminer Hakkında
Bölümümüz akademik faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen seminerlerden  "Baharatların Gıdalardaki Fonksiyonu ve Türk Mutfağı'nda Kullanımı" başlıklı konu 29.05.2017 tarihinde Arş.Gör. Kadir Çetin tarafından hazırlanarak su...
Bölümümüzde Düzenlenen Seminer Hakkında
Bölümümüz akademik faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen seminerlerden  "Food Image of Restaurants in İstanbul and Antalya On Social Media" başlıklı konu 22.05.2017 tarihinde Arş.Gör. Muhabbet Çelik tarafından hazırlanara...