Haberler
Bölümümüzde Düzenlenen Seminer Hakkında
Bölümümüz akademik faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen seminerlerden  "Baharatların Gıdalardaki Fonksiyonu ve Türk Mutfağı'nda Kullanımı" başlıklı konu 29.05.2017 tarihinde Arş.Gör. Kadir Çetin tarafından hazırlanarak su...
Bölümümüzde Düzenlenen Seminer Hakkında
Bölümümüz akademik faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen seminerlerden  "Food Image of Restaurants in İstanbul and Antalya On Social Media" başlıklı konu 22.05.2017 tarihinde Arş.Gör. Muhabbet Çelik tarafından hazırlanara...
Kore Mutfağı Eğitimi Sona Erdi
           Bilgi için: https://m.haberler.com/gazi-universitesinde-guney-kore-mutfagi-egitimi-9616413-haberi/                            https...
Bölümümüzde Düzenlenen Seminer Hakkında
Bölümümüz akademik faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen seminerlerden  "Online Yemek Sipariş Sistemlerinin Türk Yemek Kültürüne Etkisi" başlıklı konu 15.05.2017 tarihinde Arş.Gör. Mehmet Kızıleli tarafından hazırlanarak ...
Kore Mutfağı Eğitimi Başladı
Kore Büyükelçiliği ve Kore Kültür Merkezi işbirliğiyle bölümümüzde düzenlenen ve 10 gün sürecek olan, öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize yönelik Kore mutfağı eğitimi ve kursu başlamıştır. Kursta, Jeonju Üniversitesi öğretim üyesi Pro...
Bölümümüzde Düzenlenen Seminer Hakkında
Bölümümüz akademik faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen seminerlerden  "Gastronomi Öğrencilerinin Yiyecek İçecek Sektöründe Çalışmaya İlişkin Algı ve Tutumlarının Belirlenmesi" başlıklı konu 08.05.2017 tarihinde Arş.Gör. Ayla...
Uygulama Derslerimizden Etkinlikler
Tatlı ve Pasta Sanatı Dersi ...