Haberler
Şef Firkan Gülaydın Söyleşisi Düzenlendi
Şef Firkan Gülaydın bölümümüzün ve Gastronomi ve Kültür Topluluğu'nun konuğu olarak öğrencilerimizle buluştu. ...
3. Ankara Marka Festivali'ndeydik
3. Ankara Marka Festivali'nde Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak üniversitemizi temsil ettik. Moleküler mutfak uygulamaları ile Yrd.Doç.Dr. Mustafa Aksoy, Arş.Gör. Alper Işın, Arş. Gör. Kadir Çetin, Arş. Gör. Mehmet Kız...
İlk Kadın Master Chef Bölümümüz Öğrencileri İle Söyleşide
Detaylı bilgi için:  http://www.milliyet.com.tr/usta-sef-sedef-kivanc-ogrencilerle-soylesti-ankara-yerelhaber-2460524/ http://www.aktifhabergazetesi.com/haber/11837/turkiyenin-ilk-kadin-master-chefi-sedef-kivanc.html ...
Uygulama Derslerimizden Örnekler
Bölüm başkanımız Prof.Dr. Fügen DURLU ÖZKAYA'nın hocalığını yaptığı Ekmek ve Unlu Mamuller dersinden bazı uygulama örnekleri:   ...
Bölümümüzde Ekmek Workshop'u Düzenlendi
8 Kasım 2017 tarihinde, bölümümüz uygulama mutfağında, Bonelli firmasının desteği ile Mine ATAMAN tarafından ekmek workshopu düzenlenmiştir.   ...
Tarsus Gastronomi Günleri
3-5 Kasım 2017 tarihinde düzenlenen Tarsus Gastronomi Günleri'ne, bölüm başkanımız Prof.Dr. Fügen DURLU ÖZKAYA, fakültemiz öğretim üyeleri Yrd.Doç.Dr. Ece KONAKLIOĞLU, Yrd.Doç.Dr. Murat KIZANLIKLI ile Şef ve Öğr.Gör. Esat ÖZATA kat...
Bölümümüzde Çikolata Workshop'u Düzenlendi
27.10.2017 tarihinde bölümümüz uygulama mutfağında Şef Zeynep Karahan tarafından, bölümümüz öğretim elemanlarının katılımıyla çikolata workshopu düzenlenmiştir. ...