Haberler
Moleküler Gastronomi Atelye Çalışmaları
17 Mart 2017 tarihinde bölümümüz uygulama mutfağında  Öğr. Gör. Dr. Ramazan Eren tarafından, Gazi Üniversitesi Gastronomi Topluluğu,  ODTÜ Gastronomi Topluluğu, ODTÜ Kimya Topluluğu ve Gazi/Hacettepe Üniversiteleri öğrencilerinin ...
Uygulama Derslerimizden Etkinlikler
...
Bölümümüzde Düzenlenen Seminer Hakkında
Bölümümüz akademik faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen seminerlerden üçüncüsü olan "Gastronomi Akımları" başlıklı konu 13.03.2017 tarihinde Arş.Gör. Cihan Canbolat ve Arş.Gör. Mehmet Kızıleli tarafından hazırlanarak sun...
Uygulama Derslerimizden Çeşitli Etkinlikler
...
Mesleki Yeterlilik Kurumu - Ulusal Meslek Standardı Bilgilendirme Toplantısı
Bölümümüz öğrencilerine yönelik, 01.03.2017 tarihinde düzenlenen, bölümümüz öğretim elemanlarından Yrd.Doç.Dr. Aybüke Ceyhun Sezgin ve Arş.Gör.Kadir Çetin tarafından sunumu yapılan toplantıda "Mesleki Yeterlilik Kurumu - Ulusal Meslek ...
Bölümümüzde Düzenlenen Seminer Hakkında
Bölümümüz akademik faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen seminerlerden ikincisi olan "Gastronomide Metafor" başlıklı konu 27.02.2017 tarihinde Arş.Gör. Alper Işın tarafından hazırlanarak sunulmuştur. ...
Cibuti Heyetinden Fakültemize ve Bölümümüze Ziyaret
Cibuti Eğitim Bakanı Sayın M. Mahmoud ve beraberindeki heyet, Cibuti Turizm Mesleki Eğitimi programı kapsamında eğitimcilerin eğitimi için 24 Şubat 2017 Cuma günü fakültemizi ve bölümümüzü ziyaret etti. ...