Haberler
Zeytinyağı Tadım Eğitimi
Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Fügen DURLU ÖZKAYA ve Arş. Gör. Eda ALPHAN tarafından 25.04.2017 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerine zeytinyağı tadım eğitimi verilmiştir. ...
Bölümümüzde Düzenlenen Seminer Hakkında
Bölümümüz akademik faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen seminerlerden  "Gastronomi Öğrencilerinin Food Neofobia'ya Karşı Tutumları" başlıklı konu 24.04.2017 tarihinde Arş.Gör. Merve Onur ve Arş.Gör. Rabiha Bölükbaş tarafı...
Uygulama Derslerimizden Etkinlikler
...
Panel "Her Yönüyle Zeytinyağı"
19 Nisan 2017 tarihinde "Her Yönüyle Zeytinyağı" başlıklı panelde Doç. Dr. Mücahit Taha Özkaya, Eczacı Atilla Totoş ve Prof. Dr. Fügen Durlu-Özkaya  doğru zeytinyağı üretimi kullanımı ve sağlık yönünü tartışmışlardır. ...
Bölümümüzde Düzenlenen Seminer Hakkında
Bölümümüz akademik faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen seminerlerden  "5. Tat Umami" başlıklı konu 10.04.2017 tarihinde Arş.Gör. Merve Güdek tarafından hazırlanarak sunulmuştur. ...
Moleküler Gastronomi Atelye Çalışmaları
17 Mart 2017 tarihinde bölümümüz uygulama mutfağında  Öğr. Gör. Dr. Ramazan Eren tarafından, Gazi Üniversitesi Gastronomi Topluluğu,  ODTÜ Gastronomi Topluluğu, ODTÜ Kimya Topluluğu ve Gazi/Hacettepe Üniversiteleri öğrencilerinin ...
Uygulama Derslerimizden Etkinlikler
...